Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gammax Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Telefon mobil Leagoo Alfa 5, Dual Sim
396 lei
Brand
Leagoo Alfa 5
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compatibilitate maxima
Acest model de telefon este compatibil și în rețeaua de telefonie Digi mobil.

Procesor Quad Core, Super rapid
Solutia perfecta pentru o experienta totala este data de procesorul super rapid Quad Core de 1.3 Ghz. Acesta poate rula simultan multiple aplicatii, puteti vedea poze sau filme HD sau puteti juca cele mai complexe jocuri. Acum te bucuri de experienta mobila cu timp de incarcare minim.

Culori infinite Ecran HD IPS de 5,0” Ecranul super luminos HD IPS de 5.0 inch are o rezolutie de 1280*720 si un contrast natural. O lume colorata mai aproape de tine.

Camera principala de 8.0MP
Imortalizeaza momentele superbe Camera principala este perfecta pentru fotografie dar si pentru a inregistra video momentele speciale din viata ta. Cu o rezolutie de 8.0 MP HD si cu o deschidere a senzorului de F2.8 nu vei rata nici un moment important. Acum amintirile tale sunt asigurate.

Trei variante de culoare te asteapta Alfa 5 vine in 3 variante de culoare. Negru, alb si auriu. Daca modelele negru si alb sunt simple si elegante, auriul este simbolul luxului si al eleganteoi. Alege modelul care te caracterizeaza si se potriveste cu personalitatea si stilul tau de viata.

Noul system de operare
LEAGOO OS 1.1 bazat pe Android 5.1 Noul sistem de operare LEAGOO OS 1.1 are la baza Android 5.1, dar reprezinta un upgrade masiv al acestuia. Performantele puternice vin acum la pachet cu un necesar de energie redus precum si cu un consum de memorie optimizat. Totul pentru ca tu sa te bucuri timp indelungat de o noua experienta.

Memorie 8GB - Spatiu de stocare suficient Memoria de mare capacitate permite stocarea a mii de fotografii si poate fi extinsa pana la 32GB. Legatura de mare viteza dintre memorie si procesorul rapid ofera un timp de raspuns foarte mic. Fara compromisuri! Descarca aplicatiile dorite si bucura-te de un telefon inovativ.
Din Gura in Gura