Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gammax Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Telefon mobil Leagoo Lead 5, Dual Sim
495 lei
Brand
Leagoo Lead 5
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Te joci cat vrei
Telefonul Leagoo Lead 5 dual SIM are un acumulator Li-Ion de 2800mAh care iti ofera un timp de convorbire de 16 ore si 300 ore de asteptare ! Poti asculta muzica timp de 25 ore. Te vei bucura de o claritate foarte buna a ecranului, datorita display-ului IPS de 5 inch, asemanator cu cel al unui iPhone 5S.

Acest model de telefon este compatibil și în rețeaua de telefonie Digi mobil.

Ecran 5 inch, rezolutie QHD
Leagoo Lead 5 este un smartphone cu un ecran de 5 inch si o rezolutie QHD de 854 x 480 pixeli, usor de utilizat datorita sistemului de operare Android 4.4 KitKat. Ecranul IPS ofera culori mai apropiate de realitate si unghiuri de vizualizare mult mai bune decat ale unui ecran normal. Este dotat cu o camera principala de 5.0 Mpx si una secundara de 3.0 Mpx, iar acumulatorul de tip Li-ion are o capacitate de 2800 mAh. Memoria interna RAM este de 1 GB, iar memoria ROM este de 8 GB care poate fi extinsa pana la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie microSD. Este disponibil in doua culori, alb si negru.

Baterie de 2800mAh
Capacitatea foarte mare de 2800mAh a bateriei iti ofera un timp de asteptare foarte placut. Divertisment, munca si viata, necesitatile de zi cu zi nu vor mai fi o problema. Timpul fericit incepe de acum inainte.

Android 4.4 Kitkat
Suporta ambele moduri, Dalvik si ART. Android 4.4 este optimizat pentru un consum mai mic al resurselor, comutarea mai rapida intre aplicatii, imbunatatiri in ceea ce priveste grafica, acesta vine cu noi iconite pentru aplicatii.

Display 5" IPS
TFT de 16M culori, te vei bucura de o claritate foarte buna a ecranului, datorita display-ului IPS de 5 inch, asemanator cu cel al unui iPhone 5S.

Material foarte fin la atingere
Cu ajutorul senzorului QJ CMOS, flash-ului inteligent HDR si deschiderii de F2.8, este pregatit sa capteze toate momentele frumoase. Toate detaliile sunt vivide, de ce? Autofocusul iti va spune...

Tehnologie si design
Forma speciala a marginilor si rama din aluminiu de doua ori mai rezistenta ofera o satisfactie de siguranta si un aspect placut. Lead 5 este telefonul asteptarilor tale.

Quad Core Performant
MTK6582, procesor Cortex A7, Quad Core 1.3 GHz, contribuie la o performanta ridicata si la un consum redus. Bucura-te de performante excelente cu 1GB Ram. Clipuri HD si jocuri mari? O lume fantastica apare la o singura atingere.

Deblocare prin gesturi
Trimite un mesaj, apeleaza pe cineva, asculta muzica sau navigheaza pe internet, toate pot fi facute printr-o atingere.

Produsul se livreaza insotit de factura, beneficiaza de garantie 24 luni si 12 luni pentru accesorii.

Nu facem schimburi, va rugam sa nu intrebati sau solicitati schimburi.
Din Gura in Gura